Cégismertető

A PÓRUSVÍZ Mérnöki Iroda felszín alatti vízgazdálkodási és vízvédelmi, valamint kúthidraulikai feladatokkal foglalkozó, tervező és szolgáltató korlátolt felelősségű társaság, amely az 1999. évben betéti társaság formájában kezdte meg a működését. A Kft. cégformába történő átalakulás 2011. március 2-án került a Fővárosi Cégbíróságon bejegyzésre. Még ugyanabban az évben az Iroda Budapestről vidékre költözött, s azóta gárdonyi (agárdi) székhellyel működik. Mérnöki Irodánk az egész ország területén vállal munkát.

A PÓRUSVÍZ Mérnöki Iroda 2012-től kezdve tagja, 2015 óta elnökségi tagja, 2016 decemberétől pedig elnöke a Magyar Vízkútfúrók Egyesületének.

A PÓRUSVÍZ Mérnöki Iroda vezetője Rózsa Attila okl. bányamérnök, hidrogeológus, okl. vízkészlet-gazdálkodási szakmérnök. A Fejér Megyei Mérnöki Kamara tagja (nyilvántartási szám: 07-1130), vízimérnöki tervező (VZ-TEL — települési víziközmű tervezése; VZ-TER — területi vízgazdálkodási építmények tervezése; VZ-VG — egyéb vízgazdálkodási tervezés), vízimérnöki szakértő (SZÉM-3.1.1. —nagytérségi vízgazdálkodási rendszerek szakértése; SZÉM-3.1.2. — árvízmentesítés, árvízvédelem, folyó- és tószabályozás, sík- és dombvidéki vízrendezés, belvízvédelem, öntözés, tározás; SZÉM-3.2.1. — ivó- és ipari vízellátás, szennyvízelvezetés, nem szennyvízelvezetési célú csatornázás; SZÉM-3.3.1. — vízgazdálkodási monitoring rendszerek, vízkészlet-gazdálkodás; SZÉM-3.3.2. — hidrológia, hidraulika, hidrodinamikai modellezés; SZÉM-3.3.3. — felszín alatti vizek, vízfeltárás, kútfúrás, vízföldtan, vízbázisvédelem; SZÉM-3.3.4. — vízanalitika, vízminőség-védelem, vízminőségi kárelhárítás; SZKV-1.3. — víz- és földtani közeg védelem szakértő, SZVV-3.1. — hidrológia, vízgyűjtő-gazdálkodás, vízkészlet-gazdálkodás; SZVV-3.9. — vízfeltárás, kútfúrás, vízföldtan, vízbázis-védelem) és vízgazdálkodási sajátos építmények szakterületi építési műszaki ellenőr (névjegyzéki szám: ME-VZ-07-51.667). Rajta kívül még Rózsa Ildikó okl. vízépítő üzemmérnök tervező vesz közvetlenül részt az Iroda munkájában. Mérnöki Irodánk kiterjedt alvállalkozói körrel rendelkezik.

A PÓRUSVÍZ Mérnöki Iroda tagjai a szakmai és üzleti tisztesség szellemében dolgoznak, a Magyar Mérnöki Kamara Etikai-Fegyelmi Kódexében foglaltakat magukra nézve kötelezőnek ismerik el, és ezt várják el másoktól is.

Erényeink és célkitűzésünk a szakmailag kifogástalan munka, a megbízhatóság és a pontosság. Valljuk, hogy dolgozni csak tisztességesen és magas minőségi mércét szem előtt tartva érdemes.

PÓRUSVÍZ Mérnöki Iroda Kft.
  • Címünk: H-2484 Gárdony-Agárd,
    Botond utca 14.
  • Telefon: +36 22 784 386
  • Mobiltelefon: +36 20 376 2773
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.